Nästa sak på min lista

nasta-sak-pa-min-lista1Jill Smolinski
Drama, 281 sidor
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

När June Parker erbjuder sig att skjutsa hem Marissa Jones från deras gemensamma Viktväktarmöte, kan hon aldrig tänka sig att det kommer att förändra hennes liv. De är med om en fruktansvärd bilolycka, där Marissa dör och June klarar sig undan med några blåmärken. June anklagar sig själv för det som hände och blir nedslagen. Räddningen kommer när hon hittar en lista som Marissa har gjort med ”20 saker att göra innan jag fyller 25″. June bestämmer sig för att uppfylla de olika punkterna, eftersom det är hennes fel att Marissa inte kan göra det själv. Marissa hade bara hunnit uppfylla två saker på listan och June kastar sig huvudstupa in i uppdraget. På sex månader ska hon bland annat hinna springa ett femkilometerslopp, vara med på TV, förändra någons liv, åka helikopter, gå på blinddate och se en soluppgång. Med hjälp av sina vänner och en del nya bekantskaper stryker hon en punkt i sänder. På köpet börjar hon leva igen och upptäcker vad det innebär att ha mål och mening i sitt liv.

Vilken trevlig överraskning! Detta är en av de bokreaböcker som jag inte planerade att köpa, men som ändå hamnade i min varukorg. Nästa sak på min lista gav mig en härlig, mysig och charmig känsla och ibland skrattade jag högt! Läs den!

One thought on “Nästa sak på min lista

  1. Den skriver jag upp på min lista, låter precis som en sån feelgoodbok man verkligen behöver ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>