God fortsättning!

Livet är bra konstigt. Så fort man har vant sig vid att skriva 2010 så blir det nytt år och man måste än en gång hålla tungan rätt i mun när man skriver årtal. Det måste ha med åldern att göra att åren går så fort, för när man var yngre tänkte man aldrig i de banorna!

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig jul och nyårsledighet! Själv har jag haft just det, lite extra tid till att göra precis vad man vill om dagarna:) Vilket har inneburit en hel del bokläsning och filmtittning. Även bio har hunnits med och långa härliga promenader i vintervädret!

Precis som för de flesta bokälskare innehöll julklapparna en hel del böcker:) För min del innebar det:

  • Flickan från tjugotalet – Sophie Kinsella
  • Den perfekte mannen – Sheila O’Flanagan
  • Oväntat besök på Star Street – Marian Keyes
  • Baddaren – Emma Hamberg

Den perfekte mannen är avklarad och just nu är jag inne på Flickan från tjugotalet. Sophie Kinsella är verkligen fantastisk på att skriva!

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar här de senaste månaderna och det ber jag om ursäkt för. Det ska verkligen bli bättring på det! Alla böcker som jag har läst under tiden finns antecknade, så jag ska bara få tid att lägga in dem. Så jag hoppas att ni är nyfikna på min uppdatering och att ni inte har glömt bort mig.

Kram!

This entry was posted in Nyheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>