Babbeldrottningen

Meg Cabot
Chick-litt, 311 sidor
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lizzie Nichols har precis tagit examen och ska nu besöka sin pojkvän Andrew i Storbritannien. De har varit tillsammans i tre månader och fastän de inte har setts något under dessa månader är Lizzie övertygas om att han är hennes stora kärlek. Men semester blir inte riktigt som Lizzie har tänkt sig. Andrew är inte alls som hon har fantiserat om och dessutom visar det sig att hon måste skriva en examensuppsats innan hon kan ta ut sin examen. Efter ett riktigt lågmärke från Andrews sida bestämmer sig Lizzie för att dumpa honom och istället åka över till Frankrike, där hennes bästa vän hjälper till på ett slott under sommaren. På tåget mellan London och Paris hamnar hon bredvid Jean-Luc, världens trevligaste kille. Och eftersom hon aldrig mer kommer att träffa honom, öppnar Lizzie sin stora mun och redogör för alla hemska detaljer kring uppbrottet från Andrew och hennes oskrivna uppsats som ingen annan känner till. Det blir början på en sommar som förändrar allt!

Detta var ren och skär läsglädje för mig! Lizzie är en ny Becky Bloomwood, fast inte alls lika hypad. Modeintresset finns där och även förmågan att hamna i diverse situationer som kan vara knepiga att ta sig ur. Babbeldrottningen ger mig en härlig känsla, jag vill bara fortsätta läsa för att se vad Lizzie råkar ut för. Dessutom innehåller den en mysig kärlekshistoria. Jag ser definitivt fram mot fortsättningen, Babbeldrottningen i New York.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>