Bröllopsfeber

brollopsfeberKathy Lette
Chick-litt, 335 sidor
♥ ♥

Becky ska precis gifta sig med Julian när hon plötsligt får kalla fötter. Är verkligen äktenskapet något för henne? Hon som gillar att vara ute med sina vänner, dansa och flirta med andra. Kan hon fortsätta med det när hon är gift? Beckys funderingar resulterar i att hon hoppar ut genom fönstret och rymmer från sitt eget bröllop. Men trots att hon inte vill gifta sig med Julian så älskar hon honom och vill inte göra slut med honom. Till slut lyckas hon lappa ihop saker och ting med sin fästman och allt återgår mer eller mindre till det normala.
På sin väninnas bröllopsfest träffar Becky för första gången Zack, som är en ung och snygg rappare. De två inleder ett förhållande vid sidan om och enligt Becky är Zack allt hon någonsin har drömt om. Men nyhetens behag har en tendens att försvinna och när deras förhållande avslöjas inser Becky att hon en gång för alla måste bestämma sig för vilken av sina män hon vill ha.

Nja, jag tyckte inte alls om Becky. Hon är velig och stoppar verkligen huvudet i sanden när problemen börjar hopa sig. Hon är dessutom vårdslös, irriterande, slarvig och fruktansvärt egocentrisk. Och trots att det uppstår en hel rad med situationer som hade kunnat vara komiska, så lyckas inte författaren få det att bli roligt. Det blir helt enkelt för mycket på en gång och man irriterar sig bara på huvudrollsinnehavaren istället för att skratta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>