Den jag ville ha

den-jag-ville-haSheila O’Flanagan
Chick-litt, 489 sidor
♥ ♥ ♥ ♥

Darcey och Nieve är bästa vänner och växer upp tillsammans på Irland. Deras vänskap utvecklas och blir djupare när de blir äldre och de ställer alltid upp för varandra. När Darcey träffar Aidan är lyckan total, hon anser att hon har träffat mannen i sitt liv. Men kvällen när han presenteras för Nieve förändras allt och kort därefter lämnar Aidan Darcey för Nieves skull. Darcey blir helt förstörd: inte nog med att hon har blivit dumpad av sitt livs kärlek, det var hennes bästa vän som snodde honom mitt framför hennes ögon!
Tio år senare har Darcey gått vidare med sitt liv. Men så en dag får hon ett brev på posten. Det är en inbjudan till Nieve och Aidans bröllop! De ska äntligen göra slag i saken och vill gärna gräva ner stridsyxan. Inbjudan gör att minnena kommer tillbaka och Darcey börjar rannsaka sig själv. Har hon verkligen kommit över Aidan? Darcey ser sin chans att hämnas och visa vad han gick miste om.

Detta var en härlig bok att läsa, med alla de rätta ingredienserna! Kärlek, svek, hämnd och slutligen förståelse för vad man egentligen vill ha ut av livet. Sheila O’Flanagan har på senare tid blivit en av mina personliga favoritförfattare inom chick-litt och jag kan varmt rekommendera alla hennes böcker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>