Min stora kärlek

min-stora-karlekSarah Dunn
Drama, 254 sidor
♥ ♥ ♥

Alison och Tom har bjudit hem folk på middag. Medan Alison förbereder maten upptäcker hon att senapen är slut och skickar ut Tom för att köpa en burk. När gästerna sedan börjar anlända har Tom fortfarande inte kommit tillbaka. Efter en stund ringer han och meddelar att han är kär i sitt ex och gör slut med Alison. Alison blir helt förtvivlad, hon trodde ju att Tom var mannen i sitt liv och att de var lyckliga tillsammans. Hur ska hon nu klara sig?
Med hjälp av sina nära vänner kommer hon på benen igen och bestämmer sig för att hon förtjänar att ha kul. Det var ju flera år sedan hon var singel senast och omständigheterna leder till att hon inleder en kärleksaffär med sin nye chef. Just när Alison har börjat skapa sig ett nytt liv som hon är nöjd med, hör Tom av sig igen. Han har ångrat sig och vill komma tillbaka till henne. Är Alison beredd att förlåta och fortsätta leva sitt gamla liv, eller föredrar hon det nya?

Nja, detta var inte riktigt en bok i min smak. Man kunde lätt tro det när man läste på baksidan och visst har den sina poänger, men det klickar aldrig mellan oss. Författaren har svårt att hålla ihop historien och man blir hela tiden presenterad för nya människor och gamla minnen, som gör det lite svårt att hänga med. Jag vill även klaga på den svenska översättningen, där bland annat formuleringen ibland känns stolpig och konstig. Observera att detta inte är boken bakom filmen med samma namn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>