Välkommen!

Välkommen till Ett ljus i mörkret, min bok- och filmdagbok! Den kan förhoppningsvis även hjälpa andra att välja rätt i bok- och filmdjungeln. Denna sida ger en sammanfattning av vad den aktuella boken/filmen handlar om samt en kort recension av vad jag tyckte om den. Tipsen som finns med på denna sida är inte bara nyheter, utan det finns även ”äldre” alternativ, helt beroende på vad jag läser och tittar på just nu. Sidan uppdateras så fort jag har något nytt att dela med mig av.

De åsikter som ges på denna sida är enbart mina och som alla redan vet är smaken som baken – delad. Om ni har andra idéer och uppfattningar om något som jag har recenserat, är ni välkomna att dela med er av det i kommentarerna. Det kan hända att jag har missat något som är väsentligt för läs- eller filmupplevelsen. Om ni har egna betyg får ni gärna meddela det också, allt som kan hjälpa andra när de letar är bara positivt!

Tack för att ni besöker min sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>