I dina kläder

i-dina-kladerJane Green
Chick-litt, 312 sidor
♥ ♥ ♥ ♥

Vicky bor i Storbritannien och är en framgångsrik reporter på Poise! Hon är trettiofem år gammal, singel och för en utomstående lever hon det perfekta livet. Men Vicky är inte nöjd med sin situation. Hon vill ha man, hus på landet, barn och djur. När hon ventilerar sina tankar för sin chef, skapas den ultimata lösningen: en läsare får chansen att byta liv med Vicky under en månad!
Amber lever med sin man och två barn i USA. Trots att hon lever i ”the American dream” med stort hus och en familj som hon älskar, är Amber inte riktigt lycklig. Hon saknar singellivet, då hon bara behövde ansvara för sig själv. Nu måste hon tävla med de andra hemmafruarna om det senaste modet, dyraste bilen och största poolen. En dag får hon den brittiska tidningen Poise! av sin man. Där finns svaret på alla hennes drömmar. Tänk att få chansen att vara för sig själv ett tag och dessutom få återgå till arbetslivet som hon saknar. Amber skickar in sin ansökan och hoppas på vinst.

I dina kläder handlar om två kvinnor, som på var sitt håll inte trivs med sina liv, utan tror att gräset är grönare på andra sidan. Jane Green skriver på ett underhållande sätt om de upplevelser de får vara med om och de insikter som de gör under resans gång. Det är en äkta chick-litt, där man mår bra när man har läst den. Detta var min första bok av författaren och det kommer helt klart att bli fler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>