Bokbloggsjerka 20-23 juni

Denna veckas jerka tyckte jag var intressant och lyder:

”Hur länge väntar du innan du påbörjar en ny bok?

Jag läser alltid en bok i sänder. På så sätt kan jag verkligen gotta ner mig i en bra handling och inte bli distraherad av en annan bok medan jag läser. Däremot kan det så klart bli lite segt om den valda boken inte är bra, men samtidigt tar den fortare slut om jag bara koncentrerar mig på den.
När boken som jag läser sedan är slut, väljer jag så fort jag kan en ny. Jag brukar inte behöva någon ”nedvarvning” för att smälta den föregående läsupplevelsen, utan jag kastar mig genast in i nästa:)

This entry was posted in Böcker.

2 thoughts on “Bokbloggsjerka 20-23 juni

  1. Aj, det låter inget vidare. Hoppas du mår bättre snart och att du kommer in i rätt lästempo igen!

  2. Det låter ganska likt mig. Jag läser en bok och gången, men normalt utan några längre uppehåll mellan böckerna. Just nu är jag sjuk i utmattningsdepression och då går läsandet trögt, varje bok tar längre tid att läsa och det blir längre uppehåll mellan böckerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>