Innan jag somnar

Innan jag somnarS.J. Watson
Spänning, 346 sidor
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Föreställ dig att du förlorar minnet varje kväll när du går och lägger dig och att du vaknar upp nästa dag utan att minnas gårdagen eller något som hänt innan dess.
Du minns inte vad du heter, vem du är eller människorna omkring dig. Du minns inte vem mannen är som du vaknar upp bredvid varje morgon. Främlingen säger att han är din man. Talar han sanning? Och kan du lita på honom?
Välkommen till Christines värld.

Vilken fantastisk överraskning den här boken var! Jag hade av någon anledning fått för mig att detta var en ungdomsbok, men det stämde ju inte alls. Jag hade läst mycket positivt om den, så när den dök upp på årets bokrea lade jag den direkt i varukorgen:) Innan jag somnar var så där lagom spännande och riktigt intressant. Rekommenderas!

2 thoughts on “Innan jag somnar

  1. Håller med, jag hade inte velat vara i hennes skor! Man är verkligen utlämnad till andra och det gäller att man kan lita på sina närmaste.
    Men erkänn att den blev spännande också, inte bara ångestframkallande hoppas jag?:)

  2. Jag fick riktigt ångestkänslor av att läsa denna, bara tanken på att inte komma ihåg något…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>