Sommaren med Göran

sommaren-med-goranI rollerna: Peter Magnusson, David Hellenius, Peter Dalle, Moa Gammel, Dan Ekborg, Mirja Turestedt, Alexandra Rapaport, m.fl.
Komedi, 1h 36 minuter
På bio: 2009
♥ ♥ ♥

Göran har äntligen repat tillräckligt med mod för att fria till sin flickvän och tar med henne ut på picknick. Men frieriet går snett och istället för att förlova sig blir de ovänner och gör slut. Inte heller arbetslivet går vägen för Göran, som ligger efter i planeringen av det stora evenemang som ska äga rum på midsommardagen. Plötsligt kommer räddningen. Göran blir bjuden till västkusten på midsommarfest och trots att han inte borde åka, övertalar han sin vän Alex att följa med. Kanske är det på denna resa som Göran hittar den riktiga kärleken?

Detta var en helt okej svensk komedi. Jag har alltid haft lite svårt för svenska filmer, men denna gjorde att jag skrattade en hel del! Dock finns det vissa partier som känns lite krystade. De flesta av skådespelarna gjorde bra rollprestationer. Jag har inte varit så förtjust i det Peter Magnusson har gjort tidigare, men i denna film gillade jag honom. Sommaren med Göran är definitivt sevärd om man vill se en mysig film, som får en att skratta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>